Yvette Schmitz

Werk & Balans Coach

Even voorstellen

In ons werkzame leven krijgen wij allemaal te maken met life- events die een enorme impact kunnen hebben op ons leven en veelal ook doorwerken op de werkvloer.
Ik ben Yvette Schmitz en werkzaam als Scheidingspecialist en Casemanager ® Verzuim. In mijn rol hoor ik deze verhalen dagelijks in de praktijk. Ik zie hierbij het belang van: weer grip krijgen op je leven en daarmee het hervinden van balans, als begin van het herstel. Zowel vanuit preventie (ik blijf op de been) als onderdeel van een re-integratie. Als professional en adviseur help ik werknemer én ook werkgever samen weer op weg.

Wat kan ik voor je betekenen?

Wat als een situatie zo ingrijpend is dat het ziekmakend is. Meld je jezelf dan ziek, vaak tegen beter weten in? En is thuis wel de plek waar je op dat moment wil zijn? Maar op het werk ben je verantwoordelijk voor jouw taken en wordt er professioneel veel van je verwacht. Dit heb je altijd zo gedaan en nu lijkt het onmogelijk en geeft dit enorme zorgen. We hebben het dan nog niet eens over alle regelzaken die op je af komen, zoals een ouderschapsplan, zorg voor de kinderen, 2 woningen, financiën. In een scheidingsituatie wordt er veel veerkracht gevraagd van een werknemer om op de been te blijven. Maar ook van werkgever: hoe zorg je voor jouw waardevolle collega en zorg je er ook voor dat het team niet langdurig onder druk staat. Door een laagdrempelige en preventieve aanpak kijk ik met jullie mee naar de energielekken. Met maatwerk oplossingen: trajecten preventief óf ondersteunend aan herstel en voor advies.

Specialisaties

Scheiding Werk & Balans