Tanja Beerten

Mantelzorgcoach / lifecoach

Even voorstellen

Als life coach begeleid ik mensen die uitdagingen of moeilijkheden ondervinden op allerlei gebieden in het leven, bijvoorbeeld in relaties, werk, gewoontes, etc. Onbewust spelen bij elk mens allerlei belemmerende gedachten een rol. Wanneer je het eigen beperkende gedachtenpatroon onder ogen ziet, ligt de weg open voor verandering.
Daarnaast zijn er veel mensen die zorgen voor een belangrijke naaste, deze mensen zijn mantelzorger. “Zolang het goed gaat met je naaste komt het met jou ook wel goed”. Herkenbaar?
Maar het zorgen voor een naaste kan ervoor zorgen dat je bijvoorbeeld slecht slaapt, piekert, twijfelt aan je eigen inzet of je zorgen maakt over je eigen toekomst.

Wat kan ik voor je betekenen?

We kijken samen naar je (zorg)situatie en waar je tegen aanloopt. Hoe sta je in de situatie? Wat zou je anders willen en wat heb je daarbij nodig? Elke situatie is uniek, ik ben flexibel en ik loop met je mee in jouw tempo.

Als het gaat over mantelzorgvraagstukken bied ik bijvoorbeeld ondersteuning bij vragen rondom het zorgplan, keukentafelgesprek, indicaties, passende zorg, enz. Ook wanneer de mantelzorgsituatie is gestopt en je het gevoel hebt in een gat te zijn beland ben je van harte welkom. Naast coach ben ik mantelzorgmakelaar en ook via die route kan ik mogelijk wat voor je betekenen.

Specialisaties

Mantelzorgcoach Lifecoach