Simone Jansen

Arbeidscoach

Even voorstellen

Als werkgelukdeskundige, arbeidscoach, teamcoach en trainer ben ik er voor jou en jouw team. Samen onderzoeken we wat werkgeluk voor jou betekent en wat ervoor nodig is om dit (weer) ten volle te ervaren. Sinds 2014 ondersteun ik professionals in persoonlijke en zakelijke groei en ontwikkeling. Het is daarbij een voorrecht om te zien hoeveel mensen dankzij mijn hulp een nieuwe baan hebben gekregen of een stap hebben gezet bij hun huidige werkgever. Cliënten omschrijven mij als deskundig, ervaren, nuchter en resultaatgericht. Wat je op dit moment ook bezighoudt, aan het eind van het traject komt het goed!

Wat kan ik voor je betekenen?

Werkgeluk is heel belangrijk, want je brengt er veel uren door. Laten we een situatie creëren waarbij je als werknemer zegt: ‘’Ik moet naar huis want… maar als het aan mij had gelegen had ik nog een uurtje doorgegaan.’’

Ik help organisaties en individuen met vraagstukken op het gebied van: Effectiviteit in communicatie en gedrag, Loopbaanontwikkeling en -advies, Medewerkerstevredenheid, Outplacement, Professionele ontwikkeling, Stressmanagement en Talentontwikkeling.

Wil je werk-privé balans ervaren? Meer energie en plezier in je werk? Weer voldoening en prikkeling? Gemakkelijker je persoonlijke en zakelijke doelen behalen? Twijfel niet en laat hieronder jouw bericht achter. De koffie staat klaar.

Specialisaties

Loopbaancoach Outplacement Tweedespoortrajecten

Methodieken

  • Werkenergieanalyse
  • Disc
  • TMA
  • NLP