Marjolein de Jong

Loopbaancoach / Persoonlijke ontwikkeling

Even voorstellen

Mijn naam is Marjolein de Jong en ik woon in Vorden. Ik ben coach in loopbaan- en persoonlijke ontwikkeling. Met mijn uitgebreide achtergrond in de zorgsector richt ik mij specifiek op het ondersteunen van medewerkers die werkzaam zijn in deze sector. Meer werkplezier in de zorg is mijn visie.
Ik streef ernaar om de zorgsector te versterken door mensen te helpen hun juiste plek te vinden en te behouden. Door mijn ervaring en passie draag ik bij aan gemotiveerde medewerkers en een prettige werkomgeving, waarin iedereen met plezier werkt.

Wat kan ik voor je betekenen?

Mis je voldoening in je werk of wil je meer uit jezelf halen? Ik help je de juiste richting te vinden. We beginnen met een persoonlijke analyse van jouw situatie en stippelen daarna een maatwerktraject uit. Door gesprekken en oefeningen krijg je inzicht in je sterke punten en ontdek je welke stappen je kunt zetten voor jouw groei en werkplezier.
Loop je vast of heb je het gevoel stil te staan? Kom in beweging – een gesprek met mij is altijd tijdens een wandeling in de natuur. Aan het einde van het coachtraject heb je inzicht in je drijfveren en motivatie met concrete handvatten om met vertrouwen en voldoening jouw eigen pad te vervolgen.

Specialisaties

Loopbaancoach Wandelcoach Ontwikkelcoach

Methodieken

  • Disc