Gerben Schuyzeman

Financieel- & budgetcoach

Even voorstellen

Gerben is een van de 3 oprichters van Platform Achterhoek.

Inmiddels is hij alweer 5 jaar werkzaam als budget- en financieel coach maar het verbinden van mensen is wat hij eigenlijk nog veel leuker vindt. Daarom ontstond ooit het idee om door samen te werken, een goed kwalitatief team van professionele coaches te beginnen.

Gerben heeft 20 jaar bij een bank instelling gewerkt waar hij verschillende werkzaamheden heeft gedaan. Hypotheken, pensioenen, beleggen en verzekeringen heeft hij geadviseerd aan particulieren en ondernemingen. De laatste jaren was hij vooral coach op het gebied bij startende bedrijven en collega’s, risk en compliance. En die kennis neemt hij mee bij het helpen van anderen.

Wat kan ik voor je betekenen?

Als financieel/budget coach ondersteun ik alle lagen van mensen binnen een onderneming. Van medewerkers die dreigen uit te vallen door financiële stress als de ondernemer die eens kritisch wil laten meekijken binnen zijn bedrijf. In een persoonlijk gesprek kijken we dan samen wat er nodig is en voor welke periode. Met als doel natuurlijk voorkomen van uitval en een betere financiële basis!

Daarnaast word ik ook gevraagd om als vertrouwens contact persoon binnen organisaties stand-by te staan.

Specialisaties

Budgetcoaching Ondernemerscoach Vertrouwens contact persoon VCP