Elles Stoel

Adviseur mobiliteit / Systemisch coach

Even voorstellen

In ons leven komen we voor nogal wat uitdagingen te staan. Als ouder, mantelzorger, in periodes van rouw en verlies, scheiding of andere problematiek. Intussen gaat het werk gewoon door. Je probeert alles in goede banen te leiden. Maar dan kom je op een punt dat het teveel wordt. Als ervaren verzuim en preventie deskundige en coach weet ik wat ervoor nodig is om weer grip te krijgen. Ik bied de tools en handvatten voor werkgever en werknemer. Met enkele coachsessies brengen we structureel verbetering aan. Cliënten omschrijven mij als warm, laagdrempelig, deskundig, iemand die de kern raakt en bekrachtigd.

Wat kan ik voor je betekenen?

Ik ondersteun zowel de werkgever als de werknemer op de momenten dat het even niet meer gaat. Van het uitstippelen van beleid en strategie tot diepgaande coachsessies op het gebied van Loopbaan, Tweede Spoor en Systemisch Werk.

Ervaar je vermoeidheid, stress, werkdruk of een moeilijke privé situatie? Ook wanneer het op dit moment overweldigend of zelfs uitzichtloos voelt, maken we het samen lichter en luchtiger. Ik pak het aan bij de oorsprong, biedt de helderheid die nodig is en passende begeleiding in het zetten van de eerste stappen. Als jij nu uitreikt is die eerste stap al gezet!

Specialisaties

Systemisch coach Tweedespoortrajecten Loopbaancoach